Jumpsquare Heerhugowaard

Het grootste indoor trampolinepark van West-Friesland!

reserveer nu je jumpsessie

Fun en sport: jumpen als ultiem uitje

Jumpsquare is de ultieme combinatie tussen fun en sport in een stoere setting. Leef je helemaal uit in de Freestyle area, BigAirBag area, Interactive, High Performance area met Walk on Wall, Dodge area, Basketball area, Airtrack en Foampit Area met Slackline en Battle Beam. Tijdens je jumpsessie mag je gebruik maken van alle area's!

Trampolinespringen bij Jumpsquare is voor iedereen vanaf 7 jaar (voor kinderen van 1,5 t/m 6 jaar is er MiniJump). Jumpsquare voorziet naast de Jump Area in een gezellige horeca, nette kleedkamers met douche en lockers.

Raak ook verslaafd aan deze nieuwe hype!

Reviews

 

"Te gek!" Nick      

 

Lees meer reviews

klok.svg

Elke dag
geopend!

sokkken.svg

Vanaf €7,99
inclusief sokken

(die je mag houden)

parkeren.svg

Gratis parkeren

 

wifi.svg

Free Wifi

Voor recreanten en adrenalinejunks

Bij Jumpsquare Heerhugowaard leef je je uit in diverse jump area's. Jumpen is een sport voor iedereen (vanaf 7 jaar) die zich fit genoeg voelt of zich juist fitter wil gaan voelen. Jumpsquare Heerhugowaard biedt voor alle niveaus verschillende faciliteiten. Wat te denken van de Freestyle area, de High Performance area met een walk on wall, de Dodgeball area, de Basketball area, de BigAirBag area, de Foampit met slackline en battlebeam. Echte 'thrill seekers' wagen zich aan de Powertrampolines! Als je een jumpsessie reserveert, betaal je voor alle Jumparea's en mag je overal gebruik van maken.

Boek nu je eigen Jump-Master! Wil je jump-skills (bij)leren? Van een standaard salto tot de vetste tricks! Privéles of met een groep? Een Jump-Master huur je in voor €65 per uur (max. 14 personen). Mail voor de beschikbaarheid en mogelijkheden naar heerhugowaard@jumpsquare.nl.
Wat is er allemaal te doen?

jsq-fotos-website-030619-jumpfitness-2.png
jsq-fotos-website-030619-clubjumping-park-2.png

CLUB JUMPING

Elke vrijdag van 19.00 - 22.00 uur gaat de muziek harder en verandert Jumpsquare Heerhugowaard in een vette club!

Boek nu het ClubJumping arrangement. 3 uur jumpen (van 19.00 - 22.00 uur) voor maar €19,99!

Koop Tickets

jsq-fotos-website-030619-minijump-park-2.png

MINI JUMP

Nu speciaal voor kinderen tot en met 6 jaar: MiniJump. Elke woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00 - 14.00 uur en zaterdag-en zondagochtend van 10.00 - 12.00 uur en in de vakantie ELKE dag van 10.00-12.00 uur kunnen uitsluitend kinderen van 1,5 t/m 6 jaar zich uitleven op de gehele Jumparea. Er mag gratis één ouder of begeleider mee springen, het dragen van jumpsokken is verplicht, deze zijn voor €2,50 verkrijgbaar aan de kassa. Broertjes of zusjes die ouder zijn dan 6 jaar mogen ook voorzichtig mee springen, zij betalen tijdens de MiniJump uren ook het MiniJump tarief. Overige begeleiding kan wel meekomen en kijken vanaf het gezellige horeca-terras.

Meer over mini-jump feestjes

Reserveer je Mini-Jumpsessie

Geef een cadeaubon!

Op zoek naar een origineel en sportief cadeau? Geef iemand dan een super gave cadeaubon voor een Jumpsessie (regulier of Mini-jump)! 

cadeaubon bestellen

giftcard.png
jsq-fotos-website-030619-faciliteiten.png

Horeca van hoge kwaliteit

Jumpsquare is meer dan trampolines alleen. In onze horecagelegenheid kunnen jumpers (en eventuele begeleiders) genieten van verse, rijk-belegde broodjes, tosti's en heerlijke verse bonenkoffie of verse muntthee. Uiteraard voorziet de keuken ook in friet, diverse snacks en alles voor bij de borrel. Daarnaast biedt de horeca een uitgebreid assortiment aan fris- en sportdranken. Vanaf het gezellige terras kun je de gehele Jump area overzien en genieten van de goede muziek.

Let op:

- Het meebrengen en/of nuttigen van eigen consumpties is NIET toegestaan.

- Honden zijn bij Jumpsquare NIET toegestaan met uitzondering van hulphonden/ blindengeleidehonden.

Nieuws van Jumpsquare Heerhugowaard in je mailbox?


Volg ons: