Activiteiten

Als je reserveert, betaal je voor alle Jumparea's en kun je van alle activiteiten gebruik maken.

NIEUW! JUMP-FIT

JumpFit is de allernieuwste fitness hype! Het zijn intensieve trainingen op en rond de trampolines. Door de vering van de trampolines zijn deze trainingen echte 'fat burners'.

Vanaf 1 oktober starten we volop met lessen. Op maandag- en dinsdagavond van 20.00-21.00 worden er lessen georganiseerd.

De kosten van de lessen zijn:

  • Losse les € 12,99
  • 10-rittenkaart JumpFit € 99,99

Aanmelden voor een les kan op de locatie zelf, telefonisch (085 - 065 64 70) of per mail aan heerhugowaard@jumpsquare.nl. Maar let op! VOL=VOL!

unknown.jpg

JumpScool

Bij JumpScool leer je in 10 lessen van 1 uur gave tricks en trucks op en rondom de trampolines onder begeleiding van onze professionele Jumpmasters. JumpScool wordt aangeboden voor kinderen vanaf 8 jaar en er geldt geen maximum leeftijd. Elke jumper is dus welkom!

Voor €119,99 ontvang jij een t-shirt, sokken en 10 super gave trainingen.

Deelnemen aan de JumpScool? Neem contact op met ons op nummer: 085 - 065 64 70 of per mail: heerhugowaard@jumpsquare.nl.

img-8769-2.jpg

MINI-JUMP

Nu speciaal voor kinderen tot 10 jaar: Mini-Jump. Elke woensdag- en vrijdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 en zaterdag- en zondagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur kunnen uitsluitend kinderen van 2 t/m 9 jaar zich uitleven op de gehele Jumparea.

Tijdens de vakanties zijn er mini-jump sessies van maandag tot en met zondag tussen 10.00 en 12.00 uur! hierbij komen de mini-jumpsessies op de woensdag- en vrijdagmiddag te vervallen.

En de begeleiding(18+) is gratis (maximaal 1 begeleider per kind)! Overige begeleiding kan wel meekomen en kijken vanaf het gezellige horeca-terras. Reserveer nu je Jumpsessie van een uur voor maar 9,99 euro!

Meer over Mini-jump

Reserveren Mini-jump

 

minijump3png.minijump3-2-1.png

Club-Jumping

Elke vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur gaat de muziek harder en verandert Jumpsquare Gouda in een vette club. Jump tijdens de gave lasershow en dikke beats.

Boek nu het Club-Jumping arrangement. 3 uur jumpen (van 19.00-22.00 uur) en een gratis drankje voor maar €20,-!

Reserveer nu je Jumpsessie

 

clubjumping-1.jpg

Fun Area (Freestyle)

Deze Area biedt 750 m2 aaneengesloten trampolines. Hier kun je je fantasie de vrije loop laten: Jumpen van trampoline naar trampoline, salto's oefenen, Jump over de verhogingen of Jump tegen de wanden op.

Reserveer nu je jumpsessie

 

funarea7jpg-1.funarea7jpg-1.jpeg

Trick Area

Hier draait alles om hoog, hoger, hoogst. In deze area vind je de High Performance trampolines. Hoe hoog durf jij te springen? Spelen met de zwaartekracht en tegen muren oplopen: hier kan dat! Een makkie?

Reserveer nu je Jumpsessie

 

trickarea1-2.jpg

Sport Area

Dodgeball (trefbal), basketbal en free running. Je staat versteld hoe vet deze sporten zijn als je hoog kunt springen. Een salto en dan een dunk maken? Het kan!

Reserveer nu je Jumpsessie

 

sportadrea-1.jpg

Big Airbag

Hoge blokken, trampolines, salto's en vliegen maar. De Big Airbag vangt je op.

Reserveer nu je Jumpsessie

 

bigairbag4-1.jpg

Slackline

Balanceer over een smalle spanband en laat je vallen in de foampit. Wat een kick!

Reserveer nu je Jumpsessie

 

slackline1-1.jpg

Trapeze

Laat op tijd los, vlieg op grote hoogte door de lucht en land weer veilig in de Foampit!

Reserveer nu je Jumpsessie

 

jumper-trapeze-1.jpg

Nieuws van Jumpsquare Heerhugowaard in je mailbox?


Volg ons: