Activiteiten

Als je reserveert, betaal je voor alle Jumparea's en kun je van alle activiteiten gebruik maken.

JUMP FITNESS

JumpFitness is dé ideale fat burner. Door de vering van de trampolines is JumpFitness minder belastend voor je gewrichten dan bijvoorbeeld hardlopen en is qua work-out zelfs driemaal zo effectief. En dat is niet alles! Ook al is het zwaar, door de aanmaak van endorfine tijdens het jumpen train je met een lach op je gezicht! Challenge yourself en schrijf je vandaag nog in voor een proefles bij de Jumpsquare bij jou in de buurt.

Op maandag- en dinsdagavond van 20.00-21.00 worden er JumpFitness lessen gegeven. 

De kosten van de lessen zijn:

  • Losse les € 12,99

  • 10-rittenkaart JumpFitness €100

  • JumpFitness 3-maanden abonnement €99

Aanmelden voor een les kan op de locatie zelf, telefonisch (085 - 065 64 70) of per mail aan heerhugowaard@jumpsquare.nl. Maar let op! VOL=VOL! Het voldoen van de betaling is op de dag zelf bij aanvang van de les.

jsq-fotos-website-030619-freestyle-fitness.png

JUMPSCOOL

Bij JumpScool leer je in 10 lessen van 1 uur gave stunts en tricks op en rondom de trampolines onder begeleiding van onze professionele Jumpmasters. JumpScool wordt aangeboden voor kinderen vanaf 7 jaar en er geldt geen maximum leeftijd. Elke jumper is dus welkom!

Tijdens de eerste les kijken de Jumpmasters hoe vaardig je bent. Afhankelijk van je niveau delen we je in. Daarmee maken we JumpScool voor alle deelnemers aantrekkelijk.

Een JumpScool traject bestaat uit 10 lessen die in 10 weken achter elkaar aangeboden worden door onze professionele Jumpmasters. De kosten van een traject bedragen €119,99 die je betaalt bij aanvang van de eerste les. Je krijgt hierbij een eigen Jumpsquare T-shirt en een set Jumpsquare sokken.

Deelnemen aan de JumpScool? Neem contact op met ons op nummer: 085 - 065 64 70 of per mail: heerhugowaard@jumpsquare.nl.

jsq-fotos-website-030619-jumpscool.png

MINI JUMP

Speciaal voor kinderen tot en met 6 jaar: MiniJump. Elke woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00 - 14.00 uur en zaterdag-en zondagochtend van 10.00 - 12.00 uur en in de vakantie ELKE dag van 10.00-12.00 uur kunnen uitsluitend kinderen van 1,5 t/m 6 jaar zich uitleven op de gehele Jumparea. Er mag gratis één ouder of begeleider mee springen, het dragen van jumpsokken is verplicht, deze zijn voor €2,50 verkrijgbaar aan de kassa. Broertjes of zusjes die ouder zijn dan 6 jaar mogen ook voorzichtig meespringen, zij betalen tijdens de MiniJump uren ook het MiniJump tarief. Overige begeleiding kan wel meekomen en kijken vanaf het gezellige horeca-terras.

Reserveer nu jullie MiniJump-sessie van 60 minuten voor maar €9,99 inclusief sokken.

Op zoek naar een originele invulling voor een kinderfeestje? Boek dan nu een MiniJump Party. Arrangementen verkrijgbaar vanaf €11,99 per kind. Kijk bij MiniJump arrangementen voor meer info.

Tijdens de vakanties zijn er MiniJump sessies van maandag tot en met zondag tussen 10.00 en 12.00 uur. Hiermee komen de reguliere MiniJump-sessies op de woensdag- en vrijdagmiddag te vervallen.

Meer over Mini-jump

Reserveren Mini-jump

 

jsq-fotos-website-030619-minijump.png

CLUB JUMPING

Elke vrijdag van 19.00 – 22.00 uur verandert Jumpsquare in een vette club. Jump tijdens de gave lasershow en dikke beats. De bar, maar ook de keuken zijn open tot 22.00 uur.

Boek nu het ClubJumping arrangement. 3 uur jumpen (van 19.00-22.00 uur) voor maar €19,99

 

Reserveer nu je Jumpsessie

 

jsq-fotos-website-030619-clubjumping.png

Fun Area (Freestyle)

Deze Area biedt 750 m2 aaneengesloten trampolines. Hier kun je je fantasie de vrije loop laten: Jumpen van trampoline naar trampoline, salto's oefenen, Jump over de verhogingen of Jump tegen de wanden op.

Reserveer nu je jumpsessie

 

jsq-fotos-website-030619-fun-area.png

Trick Area

Hier draait alles om hoog, hoger, hoogst. In deze area vind je de High Performance trampolines. Hoe hoog durf jij te springen? Spelen met de zwaartekracht en tegen muren oplopen: hier kan dat! Een makkie?

Reserveer nu je Jumpsessie

 

jsq-fotos-website-030619-trick-area.png

Sport Area

Dodgeball (trefbal), basketbal en free running. Je staat versteld hoe vet deze sporten zijn als je hoog kunt springen. Een salto en dan een dunk maken? Het kan!

Reserveer nu je Jumpsessie

 

jsq-fotos-website-030619-sport-area.png

Big Airbag

Hoge blokken, trampolines, salto's en vliegen maar. De Big Airbag vangt je op.

Reserveer nu je Jumpsessie

 

jsq-fotos-website-030619-bigairbag.png

Slackline

Balanceer over een smalle spanband en laat je vallen in de foampit. Wat een kick!

Reserveer nu je Jumpsessie

 

jsq-fotos-website-030619-slackline.png

Trapeze

Laat op tijd los, vlieg op grote hoogte door de lucht en land weer veilig in de Foampit!

Reserveer nu je Jumpsessie

 

jsq-fotos-website-030619-trapeze.png

Nieuws van Jumpsquare Heerhugowaard in je mailbox?


Volg ons: